Weekend Arrangement
WSW geeft gemiddeld eens per maand de mogelijkheid om in een cursus van twee dagen alle belangrijke aspecten te leren of opnieuw door te lopen, om een solide basis op te bouwen en te onderhouden met het paard. Het programma is uitgebreid en inclusief 2x lunch en 1x diner. WSW heeft een prima kok die iedereen voorziet van smakelijk en vers eten. Naar wens ook vegetarisch.
Dit arrangement is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar, die veilig en met zelfvertrouwen wil omgaan met paarden. Het programma omvat o.a. round pen trainingen, trailer laden, hoe leid ik mijn paard veilig, harnachement-leer, rijden vanuit je middelpunt in balans met je paard, verzorging van het paard, anatomie, etc. U kunt met of zonder eigen paard(en) hieraan deelnemen. Voor mensen, die niet willen rijden of niet in staat zijn een paard te rijden, is er een aangepast programma mogelijk.
Tevens zijn er vervolg-cursussen mogelijk voor beginnende en recreatie-ruiters tot wedstrijdruiters.
 
Weekend Arrangement Westernstable Westerkwartier Weekend Arrangement Westernstable Westerkwartier Weekend Arrangement Westernstable Westerkwartier
 

Westernstable Westerkwartier op Facebook
Home
Contact
 
Find us on Facebook
Wij, mensen / People
Willem & Diana Pieters
Filosofie
Vraag & Antwoord
Onze Paarden / Horses
Fokkerij
Merries & Veulens
Veulen Index
Lespaarden 2019
Merrie-Hotel
Paarden Verkoop
Activiteiten Programma
Agenda
Paardrijlessen
Bijzondere Les
Training
Round Pen Training
Clinics & Veeclinics
Pension Stalling
Weekend Arrangement
Tarieven Lijst