Clinics
"Clinics" zijn trainings-sessies waar je van elkaar leert en instructies krijgt. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen we langer en dieper ingaan op diverse aspecten en onderdelen van de western ruitersport en daardoor vormen clinics een belangrijke aanvulling op de gewone lessen. Clinics kunnen 3 4 uur tot 2 dagen duren en de groepen zijn nooit groter dan 6 tot 8 ruiters.
Ook zijn wij gespecialiseerd in de communicatie en vertrouwen tussen mens en paard en geven hier weekendtrainingen in, zie de pagina weekendarrangement. Er is iedere maand van het jaar minimaal 1 clinic of weekendarrangement.
 
Veeclinics
En van onze specialiteiten is de clinic met vee waarbij iedereen kan leren werken met vee. Bij WSW rust een kleine 30 jaar ervaring in veetrainingen. Ook hier is het van belang dit samen met je paard te doen, maar ook met een WSW-paard en voor absolute beginners is een veeclinic leerzaam. Deze clinics worden 3 tot 4 keer per jaar gegeven, in de maanden april, juni en oktober, en soms ook in augustus.
Tijdens deze clinics komen alle vee-onderdelen van de western ruitersport aan bod: Team Penning, Cattle Penning, Working Cowhorse & Cutting.
Veeclinic
 

Westernstable Westerkwartier op Facebook
Home
Contact
 
Find us on Facebook
Wij, mensen / People
Willem & Diana Pieters
Filosofie
Vraag & Antwoord
Onze Paarden / Horses
Fokkerij
Merries & Veulens
Veulen Index
Lespaarden 2019
Merrie-Hotel
Paarden Verkoop
Activiteiten Programma
Agenda
Paardrijlessen
Bijzondere Les
Training
Round Pen Training
Clinics & Veeclinics
Pension Stalling
Weekend Arrangement
Tarieven Lijst