Paardrijlessen
Hieronder geven wij een overzicht van de verschillende lessen en lesuren.
 • Startende ruiters zonder rijervaring moeten eerst privélessen volgen, de lesuren zijn variabel af te spreken. Je leert dan zitten, blijven zitten en sturen.
 • Beginnende ruiters (met al een beetje ervaring) leren in de groep zelfstandig te rijden en te werken aan een solide basis. Lesuren zijn wekelijks op dezelfde dag en tijd.
 • In een groepsles rijden maximaal 6 ruiters per groep. Alle lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdagavond, zaterdagochtend en zondagochtend.
 • Gevorderde ruiters leren vanuit de basisoefeningen stap voor stap meer hulpen te gebruiken om zo samen met het paard de verschillende disciplines van het westernrijden te leren kennen. Lesuren zijn wekelijks op dezelfde dag en tijd.
 • Van de recreatie ruiters wordt verlangd dat zij een goede communicatie met het paard hebben en dus veilig en ontspannen buiten kunnen rijden. Dit gebeurt in groepen van maximaal 4 ruiters, tweemaal per maand op dezelfde dag en tijd.
 • Wedstrijdruiters wordt een groepsles geboden van maximaal 4 ruiters met eigen paarden. Zij krijgen wedstrijdgerichte les in verschillende onderdelen. De lesuren zijn wekelijks op dezelfde dag en tijd met eenmaal per maand een clinic van 3 uur, die altijd op zaterdag- of zondagmiddag plaatsvindt.
 • De "jonge paarden groep" is een groepsles van maximaal 4 ruiters en paarden vanaf 3 jaar. Deze lessen behandelen de belangrijke zaken in de opvoeding van jonge paarden, zoals "schriktraining". De lesuren zijn wekelijks op dezelfde dag en tijd.
 • WSW biedt daarnaast de mogelijkheid om droog te trainen voor het werken met levend vee. Hiervoor wordt de speciaal hiervoor ontwikkelde cutting machine (PRO CUTTER) gebruikt. Deze lessen zijn net als de privélessen individueel af te spreken, maar kunnen ook in groepsverband met maximaal 4 ruiters worden besproken.
 •  
  Voor mensen, die door eerdere ervaringen een angst voor paarden hebben gekregen bieden wij een speciaal programma. Lees hierover meer op de volgende pagina.
  Het Carousel Team
  Les op Marell in de buitenbak
   

  Westernstable Westerkwartier op Facebook
  Home
  Contact
   
  Find us on Facebook
  Wij, mensen / People
  Willem & Diana Pieters
  Filosofie
  Vraag & Antwoord
  Onze Paarden / Horses
  Fokkerij
  Merries & Veulens
  Veulen Index
  Lespaarden 2019
  Merrie-Hotel
  Paarden Verkoop
  Activiteiten Programma
  Agenda
  Paardrijlessen
  Bijzondere Les
  Training
  Round Pen Training
  Clinics & Veeclinics
  Pension Stalling
  Weekend Arrangement
  Tarieven Lijst